Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els comerciants omplen de propostes lúdiques la 2a Nit Oberta de Rubí Un centenar de comerços, una trentena d’establiments de restauració i diversos equipaments culturals han obert fins a la mitjanit https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els comerciants omplen de propostes lúdiques la 2a Nit Oberta de Rubí

Un centenar de comerços, una trentena d’establiments de restauració i diversos equipaments culturals han obert fins a la mitjanit
Al voltant de 130 establiments, entre comerços i locals de restauració, i diversos equipaments culturals han participat aquest divendres 18 de juliol a la segona edició de la Nit Oberta de Rubí, organitzada conjuntament per la regidoria de Comerç i l’associació Rubí Centre Botiguer. La festa, que enguany ha tingut el món del circ com a fil conductor, ha omplert el centre de la ciutat de tot tipus d’activitats.

La Nit Oberta ha consistit un any més en l’obertura excepcional d’establiments entre les 20 h i les 24 h, amb els habituals descomptes, promocions i demostracions. Aquesta oferta comercial s’ha completat amb tot un seguit d’activitats de dinamització pensades per atraure la ciutadania i convertir la proposta en una veritable festa del comerç local.

Malgrat un breu episodi de pluja, l’afluència de gent als diferents espais de la Nit Oberta ha estat notable, especialment a les terrasses, que s’han omplert a vessar. El regidor de Comerç, Jaume Buscallà, ha celebrat el bon funcionament d’una activitat que, amb aquesta segona edició, s’ha consolidat en l’agenda d’estiu de la ciutat: “La participació tant dels comerciants com de la gent ha estat molt positiva. Això demostra que la Nit Oberta és alguna cosa més que una activitat comercial, és una proposta ciutadana, la gent de Rubí respon i això demostra el dinamisme i la força del comerç local”.

Entre les novetats d’aquesta segona edició de la Nit Oberta, hi havia la dinamització de la plaça Onze de Setembre per un grup de comerciants de la zona, la instal·lació d’un Punt d’Informació a l’alçada del carrer Llobateras i la posada en marxa d’una app que permetia consultar totes les activitats programades a través de telèfons mòbils i tauletes.

La Nit Oberta és una de les accions de suport al teixit comercial incloses en el Pla de mesures anticrisi 2014.

Sorteig de vals de compra
La 2a Nit Oberta s’ha tancat amb el sorteig de dos vals de compra de 125 euros per gastar als establiments associats. Per participar-hi només calia dipositar tiquets de compra de la mateixa nit en una urna situada al Punt d’Informació. Les guanyadores dels vals han estat María Méndez i Marianela García.