Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ciutadans i ciutadanes de Rubí mostren la seva adhesió contra la violència de gènere Un total de 2000 ciutadans, entitats i comerços de la ciutat s’adhereixen al document unitari. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els ciutadans i ciutadanes de Rubí mostren la seva adhesió contra la violència de gènere

Un total de 2000 ciutadans, entitats i comerços de la ciutat s’adhereixen al document unitari.
Unes 150 persones van assistir ahir a la Lectura del Manifest del 25 de novembre Dia Internacional Contra la Violència de Gènere, en un acte en què es va expressar el condol a les famílies de les 10 víctimes que hi ha hagut a Catalunya durant el 2009 a causa d’aquesta violència.

En l’acte, que es va fer la tarda a la plaça de Catalunya, l’alcaldessa de Rubí, Carme García, va destacar la importància de la implicació dels mitjans de comunicació en aquesta problemàtica, ja que han estat representants del mitjans de comunicació locals els responsables de llegir el manifest d’aquest any. En la lectura, els periodistes locals Joan Maronda, de Ràdio Rubí, Jordi Estapé, de Rubí Noticies, i Jesús González, director del Diari de Rubí, van recordar que a Catalunya la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, que va ser aprovada pel Parlament fa més d’un any, es troba en fase de desplegament.

Aquest any, han mostrat la seva adhesió a aquest manifest un total de 2000 persones entre les quals han signat, a més d’homes i dones a títol individual, unes 50 entitats i més de 400 comerços, en les diverses activitats de recollida de signatures i repartiment de flors que s’organitzen els dies previs al 25 de novembre en alguns locals d’Associacions de Veïns i places de la ciutat.

L’acte va concloure amb l’actuació musical de l’Aula de pianos de l’Escola de Música de Rubí, una xocolatada i el repartiment d’obsequis als assistents.