Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els ciutadans de Rubí participaran en l'elaboració del POUM Els rubinencs i rubinenques podran donar la seva opinió en el procés d'elaboració del Pla d'Ordenació Urbana Municipal a través de tallers, butlletes i on-line. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els ciutadans de Rubí participaran en l'elaboració del POUM

Els rubinencs i rubinenques podran donar la seva opinió en el procés d'elaboració del Pla d'Ordenació Urbana Municipal a través de tallers, butlletes i on-line.
Els ciutadans i ciutadanes de Rubí que ho desitgin podran participar a la fase de participació ciutadana dins l’elaboració del Pla d’Ordenació Urbana Municipal (POUM), un pla que haurà de regular l’ordenació urbanística i els eixos fonamentals del futur creixement de Rubí.

L’objectiu d’aquest procés de participació és que els rubinencs i rubinenques puguin aportar la seva opinió sobre com vol que sigui la seva ciutat en el futur. En aquest procés es parlarà del creixement de la ciutat, els espais lliures, la mobilitat, el medi ambient i l’habitatge. L'Ajuntament ha organitzat la campanya informativa Imagina Rubí a través de d’uns fullets que es repartiran a 25.000 domicilis de Rubí.

Els rubinencs hi podran participar de 3 maneres diferents: de forma presencial (a través de tallers territorials i sectorials), on-line (a través del programa CONSENSUS, per consultar la documentació que sorgeixi de les trobades i fer aportacions) i, per últim, per escrit (dipositant un imprès a les urnes ubicades al Mercat Municipal, CAP Anton Borja, CAP Mútua de Terrassa i al SAC).

Pel que fa a la participació presencial, hi haurà uns tallers de 3 hores de durada que tindran lloc de forma simultània l’11 de gener a les 18.30h, a l’IES la Serreta i als CEIP Pau Casals i Joan Maragall. Es tracta de 3 tallers territorials dividits en dos subgrups cadascun (per a ciutadans i associacions de veïns) Hi podrà participar qualsevol ciutadà o ciutadana i associacions de veïns trucant prèviament, i com a màxim fins el 9 de gener, al Servei de Relacions Ciutadanes, telèfon 93 699 90 68. Les places per participar en aquests tallers són limitades en grups de com a màxim 25 persones.

També es realitzaran 3 tallers sectorials el 12 de gener, a les 18.30h al Rubí+D i hi podran assistir entitats no veïnals, professionals de l’urbanisme, empresaris, sindicats, comerciants, etc. Per participar cal trucar prèviament al mateix telèfon abans esmentat.

D'aquests tallers sorgirà un document que sintetizarà les aportacions i opinions dels participants, que es debatrà a una segona edició dels tallers cap al mes de març o abril.

Més informació