Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els centres educatius de la ciutat comencen les jornades de portes obertes Des del febrer a l’abril, les famílies poden conèixer els centres escolars per decidir on porten als seus fills i filles. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els centres educatius de la ciutat comencen les jornades de portes obertes

Des del febrer a l’abril, les famílies poden conèixer els centres escolars per decidir on porten als seus fills i filles.
El primer centre educatiu que comença la seva jornada de portes obertes és el CEIP Mossèn Cinto Verdaguer que ho farà el dijous 18 de febrer a partir de les 15 hores. Tots els centres escolars organitzen aquestes jornades per tal que els pares i les mares coneguin els centres on volen portar els seus fills i filles, bé perquè comencen una nova etapa educativa bé perquè volen canviar de centre.

Els altres quatre centres que ofereixen la jornada aquest mes de febrer són el CEIP Torre de la Llebre, el 25 de febrer a les 15 hores; els col•legis concertats Regina Carmeli i Balmes que la fan el pròxim dia 28 de febrer a les 10.30 i a les 11 h, respectivament; i l’IES l’Estatut per l’ESO, el mateix dia a les 11 h.

La resta de centres celebraran la seva jornada de portes obertes majoritàriament al mes de març, des del 3 de març a les 15 hores del CEIP 25 de Setembre fins al 12 de març a les 18 hores de l’IES La Serreta per l’ESO.

Pel que fa a les escoles municipals, les escoles bressol municipals Sol Solet i La Lluna oferiran la jornada de portes obertes el 23 i 20 de març a partir de les 17 hores; mentre que per les escoles d’Art i Música de Rubí, cal concertar prèviament el dia i l’hora amb la direcció dels centres.

Els últimes centres en fer aquestes jornades són els IES públics pels batxillerats i els cicles formatius que celebraran les jornades el 21 i 29 d’abril.

Es pot consultar a la web municipal el llistat d’horaris i dates de les jornades de portes obertes de tots els centres educatius de la ciutat.