Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els carrers del centre i la comarcal C 1413 a, afectats pel 1r Duatló Olímpic de Rubí d’aquest diumenge A la ciutat es donarà pas alternatiu cap a l’avinguda l’Estatut i el passeig de la Riera. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els carrers del centre i la comarcal C 1413 a, afectats pel 1r Duatló Olímpic de Rubí d’aquest diumenge

A la ciutat es donarà pas alternatiu cap a l’avinguda l’Estatut i el passeig de la Riera.
El trànsit de vehicles pels principals carrers de la ciutat i la comarcal C 14 13 a en direcció nord estaran restringits el pròxim diumenge 20 de gener, de 9 a 13 h hores, aproximadament, amb motiu de la celebració del 1r Duatló Olímpic de Rubí, que s’iniciarà a la rambla del Ferrocarril, i consisteix en dues proves a peu per un recorregut bàsicament urbà, i una altra amb bicicleta que passarà pels termes municipals de Sant Cugat i Sant Quirze del Vallès.

En la primera de les proves, una cursa a peu de 10 km, el recorregut s’inicia al passeig del Ferrocarril direcció a l’avinguda de Can Cabanyes i passa pel pg. de les Torres, rambleta Joan Miró, av. Barcelona, c. Rafael de Casanovas, c. Prat de la Riba, ctra. de Sabadell, c. Bailén, ctra. de Terrassa, pg. Pau Clarís, c. Cadmo , pg. de la Riera, av. de la Llana, c. Conflent, pont de Can Claverí, av. de la Llana, pg. de la Riera, c. Sant Joan, c. Maximí Fornés, c. Colom, c. Historiador Serra, av. Barcelona, rambleta Joan Miró, pg. de Les Torres, av. de Can Cabanyes i rbla. del Ferrocarril fins arribar a la meta.
Així, a partir de les 9 i fins a les 13 h, tots els carrers per on passaran el corredors estaran tancat al trànsit de vehicles. Puntualment, es donarà pas alternatiu per accedir a l’avinguda de l’Estatut i al pg. la Riera a partir de les 10 h, pels carrers transversals durant la cursa en bicicleta, en funció del desenvolupament de les dues curses a peu, que no tenen tancats els horaris d’inici i finalització.

L’altra afectació important serà la de la cursa en bicicleta de 40 km, que farà el mateix recorregut dues vegades, a través de la C 1413 a en sentit nord, la qual provocarà el tall al trànsit d’aquesta carretera de 9 a 12.30 h aproximadament, així com dels accessos per l’E-9 a l’alçada del barri de El Pinar.
La cursa s’iniciarà al c. Edison amb la confluència de la rambla del Ferrocarril i anirà per la C-1413a sentit nord fins al quilòmetre 18,500 (amb el passatge de Can Barra a Sant Quirze del Vallès), on donarà la volta per tornar per la mateixa carretera fins al quilòmetre 9,200 (abans de l’av. de l’Electricitat), on torna a girar i va per la C-1413a en direcció nord fins al quilòmetre 10,100 i baixant pel c. Inventor Edison fins a la rambla del Ferrocarril on acaba la cursa.

En acabar la cursa en bicicleta, els més de 300 duatletes iniciaran la darrera cursa a peu, amb un recorregut de 5 km pel passeig del Ferrocarril cap a l’avinguda de Can Cabanyes, pg. Les Torres, rambleta Joan Miró, av. Barcelona, c. Rafael de Casanovas, c. Prat de la Riba, ctra. de Sabadell, c. Bailén, ctra. de Terrassa, pg. de Pau Clarís, c. Maximí Fornés, c. Pere Esmendia, c. Colom, c. Historiador Serra, av. Barcelona, rambleta Joan Miró, pg. Les Torres, av. de Can Cabanyes i rambla del Ferrocarril.
L’organització preveu que el primer participant inici el tram ciclista cap a les 9.30 h i que al voltant de les 12 h es pugui tancar aquest circuit.

Més informació.