Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els carrers de la ciutat s’omplen de gent els primers dies de la Festa Major L’exposició d’Aus rapinyaries de la pl. Figueres i la Cursa ciclista social de diumenge han estat anul·lades. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els carrers de la ciutat s’omplen de gent els primers dies de la Festa Major

L’exposició d’Aus rapinyaries de la pl. Figueres i la Cursa ciclista social de diumenge han estat anul·lades.
Milers de persones estan aquests omplint el carrers de la ciutat en les més de 200 activitats organitzades per l’Ajuntament i la cinquantena d’entitats de la ciutat, ja que, com va dir el pregoner d’aquest any, l’actor rubinenc Mikel Iglesias, són els mateixos ciutadans i ciutadanes els que fan la festa, “des de les entitats, escoles i associacions. Perquè Rubí té moltes coses bones i una d’elles és que hi ha entitats a mogollón”.

Així, els ciutadans han pogut gaudir de sessions de jazz, rock amb grups locals, torneig d’escacs, activitats infantils diverses, l’actuació de l’Esbart en memòria del coreògraf Eduard Ventura, audicions de sardanes, guiatges d’exposicions, o de les fires d’atraccions i artesania, algunes de les quals continuaran al llarg dels pròxims tres dies de Festa Major en espais nous com l’amfiteatre del Castell o la pl. del Doctor Guardiet.

Però hi ha dues activitats que s’han hagut de suspendre. D’una banda, l’Exposició d'aus rapinyaires que organitzava l’Associació cultural d’aus rapinyaries Gran Duc a la plaça Figueres fins al dissabte 2 de juliol, i d’altra la Cursa ciclista social del Club Ciclista Rubí al Polígon Industrial La Llana diumenge al matí.

Nota: Galeria d'imatges de la festa