Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Caçadors de Trastets conviden els rubinencs a netejar dos espais naturals de la ciutat El col·lectiu, amb el suport de l’Ajuntament, proposa recollir els residus dels boscos de Can Xercavins i de Can Feliu en el marc del Clean-Up Day https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els Caçadors de Trastets conviden els rubinencs a netejar dos espais naturals de la ciutat

El col·lectiu, amb el suport de l’Ajuntament, proposa recollir els residus dels boscos de Can Xercavins i de Can Feliu en el marc del Clean-Up Day
Els Caçadors de Trastets organitzen aquest diumenge el Clean-Up Day, una jornada de neteja a nivell europeu. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que pretén reduir el nombre de deixalles abocades a la natura i donar visibilitat a aquesta problemàtica.

En el cas de Rubí s’ha organitzat la neteja de dos espais naturals: els boscos de Can Xercavins i de Can Feliu. A més, també es durà a terme una plantada d’arbres en aquestes dues zones. Paral·lelament, també s’han programat activitats infantils, una botifarrada –cal inscriure’s prèviament a la pàgina de Facebook dels Caçadors de Trastets o bé a l’adreça de correu electrònic casadorsdetrastets@gmail.com– i un concert del grup local Ninja Pastori. Aquestes activitats complementàries es duran a terme davant de la masia de Can Xercavins.

El Clean-Up Day s’iniciarà a les 10 h. Es recomana als participants que portin calçat adient per caminar pel bosc, gorra, protecció solar, beguda i l’esmorzar. També s’aconsella a aquelles persones que es desplacin en cotxe que l’aparquin al barri de la Plana del Castell i que pugin a peu fins a la masia.

Aquesta activitat, organitzada pels Caçadors de Trastets amb la col·laboració de l’Agrupament Escolta Guspira, compta amb el suport de l’Ajuntament de Rubí.