Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els assistents a la jornada participativa del projecte Barris al dia valoren l’experiència amb un 9 sobre 10 Una vuitantena de representants d’entitats i ciutadans a títol individual han debatut quines són les actuacions de manteniment de l’espai públic prioritàries a cada districte de la ciutat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els assistents a la jornada participativa del projecte Barris al dia valoren l’experiència amb un 9 sobre 10

Una vuitantena de representants d’entitats i ciutadans a títol individual han debatut quines són les actuacions de manteniment de l’espai públic prioritàries a cada districte de la ciutat.
Els rubinencs i rubinenques que el passat 15 de juny van assistir a la jornada participativa del projecte Barris al dia han valorat molt positivament la sessió. En aquella trobada, una vuitantena de representants d’entitats i ciutadans a títol individual van debatre quines són les actuacions de manteniment de l’espai públic prioritàries a cada districte de la ciutat.

Al finalitzar la jornada, una seixantena de participants van respondre un qüestionari d’avaluació sobre el desenvolupament de la sessió. La valoració mitjana recollida entre els participants va ser de 9 punts sobre un total de 10 punts possibles. Els assistents van valorar diferents aspectes de la dinàmica amb una mitjana de notable, com ara el fet que els objectius de la jornada es van exposar amb claredat, que van tenir l’oportunitat de manifestar lliurament les seves opinions i que la dinàmica de treball en grups va ser adient. Molts d’ells van comentar que els hauria agradat poder disposar de més temps per poder realitzar un debat més ampli i fer més aportacions.

El qüestionari d’avaluació disposava de dos espais per recollir idees que no havien estat expressades durant la dinàmica, així com altres comentaris i suggeriments per millorar futures sessions deliberatives amb la ciutadania. Entre d’altres, hi va haver participants que van proposar que es facilités una major informació prèvia de les propostes a prioritzar abans de la sessió.

La majoria de participants a la jornada van coincidir a l’hora de destacar la necessitat d’un projecte com Barris al dia, reclamant una dotació pressupostària més elevada.

Després de les vacances d’estiu, es convocarà novament la ciutadania per explicar quines de les actuacions prioritzades es duran a terme.