Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de les escoles de la ciutat participen en un dictat popular Tot i que l'activitat està adreçada als escolars, qualsevol persona s’hi pot inscriure. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els alumnes de les escoles de la ciutat participen en un dictat popular

Tot i que l'activitat està adreçada als escolars, qualsevol persona s’hi pot inscriure.
L’Ajuntament de Rubí, a través del Pla Educatiu d’Entorn, i el Servei Local de Català organitzen un dictat popular el dia 30 de maig. Aquesta iniciativa lingüística lúdica està adreçada principalment a les escoles de la ciutat, però és oberta a tothom que hi vulgui participar.

El pròxim dimecres 30 de maig a les 11.30 h, es podrà seguir el dictat a través de Ràdio Rubí i Rubitv.cat. A més, aquelles persones que vulguin reunir-se a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, podran seguir presencialment la lectura del dictat, que anirà a càrrec de membres de l’Eixam, entitat que acaba de celebrar el seu 40è aniversari.

És important que tothom qui vulgui fer el dictat connecti amb la televisió digital de Rubí (www.rubitv.cat) o sintonitzi Ràdio Rubí (99.7 FM) aquets dia a les 11.30 h en punt. I qui vulgui anar a l’Auditori de la Biblioteca, caldrà que hi sigui a les 11.15 h, per estar preparats per començar l’activitat a les 11.30 h.

Els dictats s’hauran de fer preferentment a mà i cada participant podrà corregir el seu dictat l’endemà, amb el text escrit correctament que es publicarà a les adreces indicades a sota. Posteriorment, qui ho vulgui podrà enviar el seu text corregit al Servei Local de Català, que mirarà d’esbrinar i farà públiques les “receptes ortogràfiques” que necessita Rubí.
Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració del Comissionat de Política Lingüística de l’Ajuntament, de Ràdio Rubí i de Rubitv.cat.

Per a més informació: