Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els accidents al camí d'Ullastrell s'han reduït un 76 % al 2005 A partir de setembre, la Policia Local intensificarà els controls a vehicles pesats que circulin per aquesta via urbana. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Els accidents al camí d'Ullastrell s'han reduït un 76 % al 2005

A partir de setembre, la Policia Local intensificarà els controls a vehicles pesats que circulin per aquesta via urbana.
L’Ajuntament de Rubí intensificarà a partir del mes de setembre els controls a vehicles pesats que circulen per la carretera de Rubí a Ullastrell. En aquests moments, 6 agents rurals de la Policia Local realitzen controls a camions a diferents punts d’aquesta carretera, en torns de matí i de tarda. Des del maig de 2005 fins ara, s’han fet un total de 79 controls fixes als camions que han circulat per la zona (amb una durada aproximada de 4 hores cada control), que han donat com a resultat 631 denúncies per infraccions de trànsit o incompliment de les ordenances de circulació.

El 83 % dels camions aturats l’any 2005 en aquests controls van ser sancionats per cometre algun tipus d’infracció, mentre que l’any 2006, només 19 de cada 100 camions aturats han estat objecte de sanció.

Més informació