Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els “Insectes gegants” de la Cia Sarruga prorroguen la seva estada al Celler fins al 6 d’abril Més de 600 persones passen per la mostra durant els dos primers caps de setmana del mes de març. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

Els “Insectes gegants” de la Cia Sarruga prorroguen la seva estada al Celler fins al 6 d’abril

Més de 600 persones passen per la mostra durant els dos primers caps de setmana del mes de març.
La bona acollida del públic de la nova programació cultural del Celler ha fet que l’Ajuntament hagi decidit prorrogar fins al pròxim 6 d’abril l’exposició “Insectes gegants “ de la Companyia Sarruga.
Durant els dos primers caps de setmana del mes de març, des que es va inaugurar la programació, han passat pel nou equipament 613 persones a visitar les dues exposicions, “Insectes gegants” i les escultures de ferro de Pep Borràs, que es podrà visitar fins al 30 de març a la Sala Cèsar Martinell.

La proposta de l’exposició de la companyia Sarruga que es pot veure a Rubí ha transformat completament l’espai del Celler en un món fantàstic amb “Insectes gegants” que desperten la curiositat del públic. Aquestes estructures pensades per a interactuar amb el públic al carrer i que semblen tenir vida pròpia, són obres d’art per si mateixes.
D’altra banda, l’espectacle de carrer que Sarruga Produccions havia previst a l’exterior del Celler pel darrer diumenge de març ha estat posposat per causes alienes. L’Ajuntament tornarà a programar-lo aprofitant alguna data festiva que suposi una gran afluència de públic al carrer.

A més, aquest divendres 21 de març, i el pròxim 28 de març, el Celler acollirà dos tallers sobre “L’Art de la ferralla” amb Pep Borràs al vestíbul de l’equipament a partir de les 18 h. També aquest divendres es projecta el documental del mes “Rafea Solar Mama” a partir de les 19 h a l’Espai Tremuja.
Per inscriure’s als tallers, que són gratuïtes, cal trucar al Servei de Cultura (93-5887000 – ext. 4424) o enviar un correu a cultura@ajrubi.cat.

A partir del mes d’abril, la mostra que es podrà veure a la Sala Cèsar Martinell serà “Joan Brossa: Escolteu aquest silenci” sobre l’obra polièdrica del poeta Joan Brossa, partint de tres eixos: el compromís, la transformació i la mirada reflexiva, que consta de 27 peces originals i que es podrà veure fins a l’1 de juny. La inauguració es farà el 4 d’abril a les 19 h amb el recital Núria Candela diu Brossa.

L’horari d’obertura del Celler és cada divendres de 17 a 21 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 17 a 21h; i diumenges d’11 a 14 h.