Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Elias Torres guanya la setena edició del Concurs de Monòlegs 'Aquí no et prendrem per boig' Unes 270 persones assisteixen a les diferents eliminatòries i a la final. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Elias Torres guanya la setena edició del Concurs de Monòlegs 'Aquí no et prendrem per boig'

Unes 270 persones assisteixen a les diferents eliminatòries i a la final.
La Cerveceria Sant Fe es va omplir completament per assistir a la final de la setena edició del Concurs de Monòlegs “Aquí no et prendrem per boig” que es va celebrar dissabte passat. Una final que ha guanyat el monologuista Elias Torres de Sant Cugat del Vallès, que ha estat qui s’ha emportat els 1.000 euros del primer premi, i en la qual han quedat finalistes Sergio Marín (segon amb 300 euros) i, per primera vegada des que el consistori organitza el concurs, una dona ha quedat com a tercera finalista amb 200 euros, Mar Mínguez.

Al llarg dels quatre dies que han durat les etapes eliminatòries i la final, que va tenir una molt bona collida de públic i un elevat nivell per part dels participants, un total de 270 persones han passat pels quatre establiments de restauració que han col·laborat en aquesta edició: Cerveceria Santa Fe, La Guitarra, EnlaParra i Sant Patrick’s.

En l’edició 2011, un total de 9 monologuistes d’arreu de Catalunya, tot i que la majoria provenien de Barcelona i rodalies, han participat en les diverses sessions del concurs.