Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental, Roche Hermanos i Duplico, guardonades a la IV Nit de l’Empresa de Rubí El reconeixement de Duplico ha estat concedit per la Mútua d’accidents Egarsat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental, Roche Hermanos i Duplico, guardonades a la IV Nit de l’Empresa de Rubí

El reconeixement de Duplico ha estat concedit per la Mútua d’accidents Egarsat.
Electricfor, Eurofragance, Top Cable, Continental, Roche Hermanos i Duplico són les empreses que han estat guardonades amb els reconeixements que atorga l’Ajuntament de Rubí a les empreses de la ciutat. Així ho ha anunciat la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Rubí, Maria Mas, acompanyada del director adjunt de Gestió i Relació Institucional d’Egarsat, Jordi Escudé, entitat que concedeix un dels guardons. Aquestes empreses rebran el reconeixement públic durant l’acte de la IV Nit de l’empresa de Rubí que es farà el pròxim divendres 17 de setembre a La Sala, un acte que aquest any canvia el format tradicional de sopar i posteriors reconeixements per un acte de lliurament de reconeixements que finalitzarà amb un petit còctel per als assistents.

Maria Mas ha explicat que l’Ajuntament està convençut que “un dels nostres actius com a ciutat són les nostres empreses i amb aquests guardons el consistori vol reconèixer el seu esforç envers la ciutat i reforçar la seva tasca”. Moltes de les empreses ubicades a la ciutat, segons la regidora de Promoció Econòmica, “són punteres i competitives amb ocupació de qualitat i consolidades a la nostra ciutat”.

Per la seva banda, el director adjunt de Gestió i Relació Institucional d’Egarsat, Jordi Escudé, ha dit que el seu reconeixement, atorgat per aquest ens a Duplico 2000, vol promoure entre l’empresariat de la ciutat ”la creació d’una cultura envers la prevenció de riscos laborals per evitar l’accidentalitat laboral, la qual cosa condueix a un benestar en l’empresa i redunda en la qualitat de la seva ocupació i en la reducció dels índex de sinistralitat”.

Cinc categories i una menció especial

Les categories en les quals han estat guardonades cadascuna de les empreses són Arrelament a la ciutat i trajectòria històrica, Foment a la qualitat de l’ocupació, Promoció exterior de la ciutat de Rubí a través de la seva activitat, Foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i Promoció i foment de la seguretat i la salut laboral, guardó que ha estat atorgat per Egarsat.

A més, el consistori rubinenc ha decidit concedir una menció especial a l’Associació d’Adjudicataris del Mercat de Rubí per la seva trajectòria empresarial, la seva dinamització comercial del centre de la ciutat i l’aposta en la renovació de les instal·lacions del Mercat Municipal.

Així, Electricfor ha rebut el reconeixement per la seva trajectòria històrica i arrelament a la ciutat de Rubí, ja que es tracta, segons el jurat, d’una empresa ubicada a Rubí des de l’any 1974 amb 36 anys d’història a la nostra ciutat, que, a través de la seva activitat s’ha convertit en una de les pimes capdavantera en el seu sector i amb una plantilla estable, dels quals el 70% són ciutadans i ciutadanes de Rubí.

Dues han estat les empreses que ha rebut el reconeixement per la promoció exterior de la ciutat: Eurofragance i Top Cable. La primera, una empresa fundada al 1990, ha estat seleccionada per la seva aposta de forma decidida per la innovació i la internacionalització, amb presència a 45 països i un 75% de la seva facturació procedent de l’exportació. I la segona, fundada al 1985 amb 24 anys de presència a la nostra ciutat, està present a 80 països amb un 50% de la seva facturació de l’exportació i manté a la nostra ciutat el seu principal centre de producció.

D’altra banda, Continental Automotive recollirà el guardó concedit pel Foment a la qualitat de l’ocupació ja què es tracta d’una empresa que, a conseqüència de a la situació econòmica actual i a la competència dels mercats emergents, ha apostat per realitzar accions formatives i de desenvolupament del talent i capital humà, amb la finalitat de potenciar el seu equip i millorar la seva competitivitat. Aquesta empresa té un índex de contractació laboral indefinida del 99%, alhora que destaca per la integració en la seva plantilla de col·lectius amb dificultats especials d’ inserció.

La quarta categoria que reconeix el foment de la igualtat d’oportunitats entre homes i dones ha estat concedida a una pime, Roche Hermanos, amb una trentena de treballadors, que ha apostat per introduir mesures de conciliació de la vida laboral i personal i mesures d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones en el processos de selecció de personal i promoció interna. A més, ha participat activament en el projecte pilot de conciliació als polígons industrials realitzat a Rubí amb col·laboració amb la Generalitat de Catalunya.

L’últim dels guardons, que atorga la Mútua d’accidents de treball i malalties professionals Egarsat per la promoció i el foment de la seguretat i la salut laboral, ha valorat l’especial interès per la seguretat i la salut laboral de Duplico 2000, així com el funcionament i manteniment de la seva política de prevenció de riscos laborals que implica a tota la línia jeràrquica de l’empresa i la contínua inversió en la reducció de riscos en els equips de treball.

IV Nit de l’Empresa de Rubí

La IV edició de la Nit de l’Empresa de Rubí se celebrarà el 17 de setembre a les 21 h al teatre municipal La Sala amb l’assistència d’unes 400 persones representants del sector econòmic i institucional. Aquest acte institucional, en el transcurs del qual es lliuraran els reconeixements, s’adreça als empresaris i empresàries de la nostra ciutat per tal de fomentar i enfortir la relació entre les empreses i està patrocinat per Diari de Rubí, DSV, Finques Vallhonrat i Rubí Notícies.