Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El web del Comissionat per a la Societat de la Informació migra al domini .cat https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El web del Comissionat per a la Societat de la Informació migra al domini .cat

El dia 16 de febrer d'enguany el Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí va adoptar el domini @rubidigital.cat i va ser un dels 1000 primers en sol•licitar-ho el primer dia que es podia.
El regidor del Comissionat, Martí Pujol, ha explicat que “aquest procés no ha estat fàcil atesa la complexitat tècnica per una banda, i l'ampliació i millora dels nous serveis per l'altra: ampliació de 50 a 100 Mb, millors filtres del correu brossa, corrector ortogràfic en català, castellà i anglès, gestor de correu creat i totalment compatible amb programari lliure i altres utilitats com agenda, calendari, cercador, possibilitat de redireccionar missatges, gestionar carpetes, àlbum de fotos, weblogs, classificats…”.
La migració es durà a terme el diumenge 12 de novembre a la nit i es perllongarà fins el dilluns 13 a la nit. Per evitar donar un mal servei, el correu ciutadà no serà operatiu del tot fins el dia 14, amb aquest tall volem assegurar que l'operativitat sigui amb les mateixes condicions que les actuals però amb les millores realitzades. a partir del 14 de novembre podran gaudir tots els usuaris del nou domini @rubidigital.cat.
Des del Comissionat per a la Societat de la Informació de l'Ajuntament de Rubí s'ha vetllat perquè tots els usuaris del correu ciutadà rebessin amb el temps suficient el manual de configuració dels comptes @rubidigital.cat”, ha informat Pujol. En el cas que tinguin el seu correu en algun gestor de correu com el Thunderbird o l'Outlook, només hauran de canviar el nom d'usuari a les dades de configuració.
Tot i això, el regidor ha explicat que “per tal que els usuaris no perdin cap correu per motiu d'aquesta migració hem entès que era interessant seguir mantenint fins el 15 de gener de 2007 una redirecció activa que farà arribar a cadascun dels usuaris d'un compte @rubidigital.cat tots aquells correus que se'ls enviï a la seva antiga adreça @rubidigital.net”.
Passat aquest període de redirecció, tots aquells correus que s'enviïn a les adreces @rubidigital.net seran retornats als emissors.
Martí Pujol, ha conclós dient que ”amb la migració del web del Comissionat i les millores afegides, podem dir que el nostre repte no és altre que continuar posant a l'abast dels ciutadans un dels millors productes del mercat oferts per l'administració i anar socialitzant la cultura digital per tal de reduir l'escletxa digital” .