Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El vial de connexió entre El Pinar i Can Rosés s'obrirà el 28 de juny L’actuació ha suposat una inversió de 645.000 €. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El vial de connexió entre El Pinar i Can Rosés s'obrirà el 28 de juny

L’actuació ha suposat una inversió de 645.000 €.
El nou vial que connecta els barris del Pinar i Can Rosés es podrà començar a utilitzar el pròxim dissabte, 28 de juny. L’alcaldessa, Carme García, té prevista una visita a peu amb els representants veïnals de la zona per comprovar “in situ” el resultat dels treballs. La passejada tindrà lloc a les 11.30 h del mateix 28 de juny.
Les obres s’inclouen dins el Pla de Barris, es van inicial el 21 de gener i han suposat una inversió de 645.000 €. El nou vial té una longitud de 300 metres, una amplada de 6 metres i dos carrils de circulació. Els treballs que s’han fet han inclòs la construcció d’un col•lector, enllumenat públic i plantació d’arbrat i vegetació als talussos que s’han fet com a conseqüència de les obres.

L’equipament socio-cultural per a finals de 2008

Per a finals de l’any 2008 s’ha previst l’inici de les obres de l’equipament socio-cultural. També en aquest projecte ja s’ha començat a treballar fent un estudi geotècnic del terreny i convocant un concurs d’idees on han participat una dotzena d’equips d’arquitectes. Aquest nou equipament disposarà de tallers, una sala polivalent, un telecentre i diferents espais per desenvolupar activitats.

L’aplicació del Pla de Barris al Pinar inclou també treballs de millora i urbanització del barri que es realitzaran entre el 2009 i el 2010. En aquest apartat es contempla la realització de talussos per suavitzar els murs existents, l’eixamplament de voreres, la supressió de barreres arquitectòniques amb la construcció d’escales i rampes, la reubicació de les instal•lacions esportives existents i millores als serveis existents (aigua, llum i clavegueram).

Les accions a fer al barri es completen amb el desenvolupament de programes socio-sanitaris que actualment ja es fan i amb la recent implantació d’un telecentre provisional, així com la posada en marxa d’un apartat a la pàgina web municipal.

La inversió final que es destinarà al desenvolupament del Pla de Barris al Pinar és de 6,6 milions d’€. El finançament dels projectes s’assumeix a parts iguals entre l’Ajuntament de Rubí i la Generalitat.