Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El V Concurs de monòlegs de Rubí es fa aquest any en quatre dies consecutius La fase de classificació serà del 15 al 17 de juliol i la final, el dissabte 18 de juliol. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El V Concurs de monòlegs de Rubí es fa aquest any en quatre dies consecutius

La fase de classificació serà del 15 al 17 de juliol i la final, el dissabte 18 de juliol.
El Concurs de Monòlegs de Rubí “Aquí no et prendrem per boig”, que arriba a la seva cinquena edició, compta aquest any amb la novetat de què es celebrarà de forma continuada des del dia 15 de juliol, quan tindrà lloc la primera sessió de la fase de classificació, fins al 18 de juliol que se celebrarà la final.

Les diferents sessions es faran el dimecres 15 de juliol a la Cerveseria Santa Fe (c. Platí, 27 de Can Fatjó), el dijous 16 de juliol al Barn d’en Grec (c. Alt, 3 de Ca n’Alzamora), el divendres 17 de juliol a La Parra Chill Out Restaurant (c. Ample, 8 de Ca n’Alzamora i la final el dissabte 18 de juliol al Saint Patrick’s (c. Prim 33 de Les Torres). Totes les sessions es faran a partir de les 22 hores.

Com l’any passat, a més del primer premi de 1000 € també hi hauran premis per al segon i tercer classificats, els quals rebran 200 i 100 euros, respectivament i el jurat estarà integrat per Jordi Carné i Ivan Carpio, monologuistes rubinencs.

L’any passat, el concurs va ser guanyat per Jaume Rofes, en una final a la qual van assistir 150 persones.