Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Teatre Municipal La Sala s’omple de gom a gom per veure la cantata “Pessigolles' El concert, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Carme García, ha posat el punt i final als actes de commemoració del 30è aniversari de l’Escola Municipal de Música Pere Burés. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Teatre Municipal La Sala s’omple de gom a gom per veure la cantata “Pessigolles'

El concert, que ha comptat amb la presència de l’alcaldessa, Carme García, ha posat el punt i final als actes de commemoració del 30è aniversari de l’Escola Municipal de Música Pere Burés.
El Teatre Municipal La Sala ha acollit aquesta tarda la Cantata per a cor infantil i grup instrumental “Pessigolles”, un concert organitzat per l’Escola Municipal de Música de Rubí Pere Burés. Aquesta actuació ha tancat el programa d’ actes commemoratius del 30è aniversari d’aquest centre educatiu.

La Sala s’ha omplert a vessar de rubinencs i rubinenques, que no s’han volgut perdre l’actuació. Entre ells hi havia l’alcaldessa de Rubí, Carme García, que ha felicitat l’escola, els seus alumnes i professors pel trentè aniversari del centre. García ha dit que sobre l’escenari hi havia “els artistes del futur” i ha avançat que “segur que l’actuació serà el colofó d’un trentè aniversari magnífic”.

La Cantata per a cor infantil i grup instrumental “ Pessigolles”, amb lletra de Jesús Nieto i música de Ricard Gimeno, ha comptat amb la participació d’unes 300 persones. I és que, a dalt de l’escenari, hi havia els més de 250 alumnes de tots els grups de cant coral de l’escola, professors del centre i els membres del Grup Escènic del Casal Popular, que han col·laborat en aquesta iniciativa.

L’Escola de Música també ha comptat amb el suport de l’Escola d’Art edRa a l’hora d’elaborar els decorats de l’espectacle. Els encarregats de confeccionar els decorats han estat els alumnes de plàstica dels grups de 5 a 7 anys, de 8 a 9 anys i de 10 a 13 anys, mentre que el grup de 14 i 16 anys ha creat el ninot protagonista de la cantata, en “Pessigolles”, que ha estat decorat per Núria Lombarte.

L’espectacle, que narra la història de “Pessigolles” i de l’esforç que suposa als nens fer nous amics quan canvien d’escola, ha estat dirigit pel compositor Ricard Gimeno i ha comptat amb la direcció escènica de Jaume Feliu i la coreografia de Marta Feliu.