Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Sobrino del Diablo i Dr. Fargo actuen a l’auditori de la Biblioteca el dimarts 10 de maig Història, lletres i rock & roll és el títol del concert gratuït d’aquests dos cantautors barcelonins. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Sobrino del Diablo i Dr. Fargo actuen a l’auditori de la Biblioteca el dimarts 10 de maig

Història, lletres i rock & roll és el títol del concert gratuït d’aquests dos cantautors barcelonins.
El Sobrino del Diablo i Dr. Fargo presentaran el concert “Història, lletres i rock & roll” el pròxim dimarts 10 de maig a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, dintre de la seva programació d’activitats per a aquest primer semestre de l’any.

L’actuació, que és gratuïta, s’iniciarà a les 19 h i se suma a les més de 1.000 col•laboracions en directe entre tots dos artistes i els sis discs que han fet conjuntament des que es van conèixer a la final del Concurs de cantautors d’Horta Guinardo a Barcelona fa 12 anys, on van rebre el primer (Dr. Fargo) i segon (El Sobrino del Diablo) premis del certamen.

El Sobrino del Diablo es crea l’any 1999 i aquest any ha tret el seu setè treball “Music is the best”, un disc amb què ha volgut homenatjar als grups i solistes que més han influït en la seva trajectòria musical, com Frank Zappa, Bob Marley, Johhny Cash, Rory Gallagher, Van Morrison o Simon & Garfunkel, entre d’altres. Des dels seus inicis, ha realitzat més de 1.500 concerts per tota Espanya, especialment a Barcelona i la seva àrea metropolitana on te un gran nombre de seguidors fidels als seus concerts mensuals a Barcelona, Terrassa, tot i que també a Madrid, Tarragona o Saragossa.
Per la seva banda, Dr. Fargo, que està presentant actualment el seu nou treball discogràfic titulat “Del revés”, ha actuat a diverses sales de concerts de Catalunya, Madrid i Saragossa, i a diferents programes de televisió i ràdio, així com a festivals com l’Acústica de Figueres o La Mercè, entre d’altres.