Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei d'Impuls a l'Ocupació programa noves accions formatives Un dels cursos previstos ensenyarà als alumnes el mètode 888, orientat a reforçar les competències més valorades per trobar feina https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Servei d'Impuls a l'Ocupació programa noves accions formatives

Un dels cursos previstos ensenyarà als alumnes el mètode 888, orientat a reforçar les competències més valorades per trobar feina
El Servei d’Impuls a l’Ocupació (SIO) de l’Ajuntament de Rubí ha reprès la seva activitat formativa després de les vacances d’estiu. Dins l’oferta de cursos que s’impartiran fins a finals d’any, destaquen les propostes Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats i El mètode 888 (8 esglaons, 8 actituds, 8 competències imprescindibles per trobar feina), totes dues proporcionades per la Diputació de Barcelona.

El curs Si la crisi et dóna llimones, fes llimonada. Troba oportunitats on altres veuen adversitats s’ha iniciat aquesta mateixa setmana i finalitzarà el proper 23 de setembre. L’acció, d’un total de deu hores dividides en quatre sessions, s’adreça principalment a les persones que no tenen clar el seu objectiu professional, orientant-los en la recerca d’aquells recursos que els poden ajudar a fer front a les dificultats: actitud positiva, obertura al canvi i ser conscient de la responsabilitat individual, entre d’altres.

Pel que fa al curs El mètode 888 (8 esglaons, 8 actituds, 8 competències imprescindibles per trobar feina), de dotze hores, tindrà lloc els dies 9, 16 i 23 d’octubre en horari de matí. Les classes estan dirigides a joves menors de 30 anys que necessitin reforçar les competències més valorades per les empreses a l’hora d’accedir a un lloc de treball: iniciativa, autoconfiança, comunicació, empatia, negociació, lideratge, treball en equip i cooperació.

El SIO també oferirà d’aquí a finals d’any dos cursos preparatoris per a l’obtenció del certificat ACTIC, l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació. El primer tindrà lloc els dies 13, 14, 15, 16, 17 i 20 d’octubre i s’adreça a persones sense coneixements o amb coneixements bàsics en eines telemàtiques que vulguin passar la prova per aconseguir el certificat. L’altre es farà els dies 10, 11, 12, 13, 14, 17 i 18 de novembre i tindrà també com a objectiu preparar l’examen per obtenir l’acreditació de nivell 1.

A banda d’aquestes accions, incloses al catàleg de serveis de la Diputació, el SIO impartirà en els propers mesos altres cursos, bona part d’ells costejats a través del Pla de mesures anticrisi 2014. Es tracta d’accions dirigides preferentment a persones desocupades i orientades majoritàriament a l’obtenció d’un certificat de professionalitat.

Les persones interessades en l’oferta formativa del SIO poden consultar la relació completa de cursos i formalitzar-ne la inscripció a través del web www.rubiocupacio.cat o bé adreçant-se en persona al Rubí Desenvolupament.