Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Mediació organitza un taller per aprendre a gestionar els rumors La sessió forma part dels actes de la Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran Primer de Maig https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Servei de Mediació organitza un taller per aprendre a gestionar els rumors

La sessió forma part dels actes de la Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran Primer de Maig
El Servei Municipal de Mediació Ciutadana organitza aquest dimecres 28 de maig el taller La gestió dels rumors: coses que es diuen..., adreçat a les persones grans de la ciutat. L’activitat forma part de la Setmana Cultural del Casal de la Gent Gran Primer de Maig, que se celebra entre el 26 i el 30 de maig.

L’objectiu del taller és facilitar als participants la identificació, comprensió i expressió d’emocions, així com identificar i gestionar les percepcions, prejudicis i diferents situacions de discriminació. Amb aquest taller també es pretén reflexionar sobre diferents conceptes relacionats amb el conflicte i les seves expressions i crear un espai de debat on els avis, a través del joc i les diferents dinàmiques proposades, puguin experimentar amb les alternatives al conflicte.

El taller tindrà lloc el dimecres 28 de maig, a les 15.30 h, al Casal de la Gent Gran Primer de Maig, ubicat al c/ Lepant, 31-33. L’activitat està oberta a tota la gent gran de la ciutat.