Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El secretari de producció de Venado Tuerto (Argentina) visita Rubí per cercar col·laboració empresarial Durant la seva estada, Lorenzo Pérez ha estat rebut per l’alcaldessa i regidors del consistori. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El secretari de producció de Venado Tuerto (Argentina) visita Rubí per cercar col·laboració empresarial

Durant la seva estada, Lorenzo Pérez ha estat rebut per l’alcaldessa i regidors del consistori.
L’alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha rebut al secretari de producció (responsable de Promoció Econòmica) del municipi de Venado Tuerto (Sant Fe-Argentina), Lorenzo Pérez, en la seva visita a la nostra ciutat, on responsables municipals l’han acompanyat a visitar l’empresa Technowind del grup Ficosa, al polígon de Cova Solera de la nostra ciutat, per conèixer la fabricació d’aerogeneradors d’energia minieòlica i el camp de proves que l’empresa té a Lleida.

Durant la visita, Lorenzo Perez va confirmar que aquesta tecnologia és cabdal per poder aplicar-la al sector agropecuari com a font de generació d’energia elèctrica aïllada, ja que alguns dels municipis de la seva província tenen importants problemes de subministrament en aquest sector. El secretari argentí ha demanat el recolzament de l’Ajuntament per organitzar trobades amb empresaris i inversors de la seva ciutat per implementar aquesta esta tecnologia.

Els ajuntaments de Rubí i Venado Tuerto, antic soci de la nostra ciutat en el projecte URB-AL, continuen així amb la seva relació de col·laboració en el sector de l’eficiència energètica, en el qual la nostra ciutat està fent una aposta important en els darrers anys.