Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El regidor Manuel Velasco confirma que les liquidacions de Sant Muç s'estan fent correctament L’article 163 de la llei d’urbanisme estableix que qualsevol modificació per sentència s’ha de regular en la liquidació definitiva que l’Ajuntament encara no ha emès https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El regidor Manuel Velasco confirma que les liquidacions de Sant Muç s'estan fent correctament

L’article 163 de la llei d’urbanisme estableix que qualsevol modificació per sentència s’ha de regular en la liquidació definitiva que l’Ajuntament encara no ha emès
El regidor de Planificació, Ecologia Urbana i Seguretat, Manuel Velasco, ha confirmat que l’Ajuntament ha calculat correctament els diners que els veïns de Sant Muç pagaran a la setena quota per les obres d’urbanització. Velasco ha dit que “lamento que el Partit Popular es precipiti i busqui un protagonisme mediàtic fugaç en comptes d’informar amb veracitat com li correspondria com a força política representada al consistori”. El també primer tinent d’alcaldia, considera “preocupant, per reiterat, que la portaveu popular posi en dubte la professionalitat i la honorabilitat de tècnics i polítics i que, un cop l’Ajuntament demostra la falsedat de les seves acusacions no hi hagi disculpes posteriors com correspondria”.

I d’informació “falsa i esbiaixada” ha qualificat Velasco la que el grup popular ha traslladat a la ciutadania sobre Sant Muç. El regidor ha explicat que si l’Ajuntament de Rubí ha fet servir el compte de liquidació provisional de 2004 per calcular la setena quota que el veïns poden pagar fins el 20 de maig és perquè la llei així ho diu. El també primer tinent d’alcaldia ha informat que “l’article 163 de la llei d’urbanisme estableix que qualsevol rectificació de liquidació com a conseqüència d’una resolució judicial, que és el cas que ha posat sobre la taula el PP, s’ha de fer durant la liquidació definitiva de les obres i aquesta liquidació encara no s’ha fet. Això jo crec que és taxatiu”.

Velasco ha afegit que en la Comissió Informativa, el PP i la resta de grups municipals rebran aquesta informació justificada amb un informe jurídic sobre la liquidació de la setena quota, així com la informació que el mateix grup popular va reclamar en el darrer ple sobre totes les accions realitzades per l’Ajuntament en el procés d’urbanització de Sant Muç. La mateixa informació serà lliurada a l’associació de veïns de Sant Muç.