Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El punt de trobada s'ubicarà a la seu de Creu Roja Rubí-Sant Cugat El nou espai està destinat a les trobades entre pares i nens que, després d’un trencament matrimonial, viuen una situació conflictiva. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El punt de trobada s'ubicarà a la seu de Creu Roja Rubí-Sant Cugat

El nou espai està destinat a les trobades entre pares i nens que, després d’un trencament matrimonial, viuen una situació conflictiva.
L’objectiu del nou servei és oferir un espai neutral perquè pares i mares que s’han separat de forma conflictiva puguin veure els seus fills en un ambient relaxat. L’espai també pot ser utilitzat per altres membres de les famílies com ara els avis.

Per posar en marxa aquest punt de trobada, s’ha signat a l’Ajuntament de Rubí un conveni entre l’alcaldessa de Rubí, Carme García, l’alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, i el president de l’Assemblea Local de Creu Roja Rubí – Sant Cugat, Antoni Aguilera Rodríguez.

Aquest nou equipament s’inaugurarà oficialment el pròxim 27 de setembre, a les 10h, a la seu de l’Assemblea Local de Creu Roja Rubí – Sant Cugat (carrer Sant Juli, 2, de Sant Cugat), agrupació encarregada de gestionar el punt de trobada. L'horari del punt de trobada en el següent: divendres de 17 a 20 h, dissabtes de 10 a 14 i de 17 a 20 h; diumenges de 18 a 20 h; i també atenció per a les primeres entrevistes amb els progenitors i/o familiars els dimarts de 17 a 20 h.

Més informació