Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Punt d’Informació posa en marxa un web per difondre el patrimoni de Rubí i oferir informació pràctica als visitants www.rubiidentitat.cat vol ser una eina referent per als hotels de Rubí a l’hora de prescriure una font multilingüe d’informació turística de la ciutat als seus clients. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Punt d’Informació posa en marxa un web per difondre el patrimoni de Rubí i oferir informació pràctica als visitants

www.rubiidentitat.cat vol ser una eina referent per als hotels de Rubí a l’hora de prescriure una font multilingüe d’informació turística de la ciutat als seus clients.
El web del Punt d’Informació de l’Ajuntament de Rubí, www.rubiidentitat.cat, arrenca la seva trajectòria aquest mes de juny. La pàgina s’ha posat en marxa per donar suport, les 24 hores del dia a nivell on-line, a la tasca de divulgació del patrimoni material i immaterial, informació pràctica al visitant (també en anglès i francès) i suport als establiments locals d’hostaleria i restauració que realitza el Punt d’Informació a l’Antiga Estació.

El portal fa més visual i més fàcil l’accés a la informació sobre la riquesa arquitectònica i cultural de la ciutat, així com les festes populars, en clau de promoció econòmica. En aquest sentit, www.rubiidentitat.cat neix amb la voluntat d’augmentar l’atractivitat del futur triangle Castell-Celler-Ateneu.

Amb la posada en marxa d’aquesta pàgina web, el consistori ha volgut crear una eina referent per als hotels de Rubí que sigui útil a l’hora de prescriure una font multilingüe d’informació turística de Rubí als seus clients. L’objectiu és que les persones que pernoctin a la ciutat dediquin una part de la seva estància a visitar, també, el nucli urbà de Rubí.

En definitiva, es tracta d’una pàgina que presenta tota aquesta informació de forma lleugera i jerarquitzada, traduïda també a l’anglès i el francès.