Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El PSC guanya les eleccions a Rubí amb 4 regidors menys i el PP i CIU sumen 3 y 2 més respectivament El PSC aconsegueix 8 regidors, seguit del PP amb 6 i CIU amb 4. ICV-EUiA perd 1 regidor i es queda amb 3 mentre ERC i ACR mantenen els seus 2 regidors. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El PSC guanya les eleccions a Rubí amb 4 regidors menys i el PP i CIU sumen 3 y 2 més respectivament

El PSC aconsegueix 8 regidors, seguit del PP amb 6 i CIU amb 4. ICV-EUiA perd 1 regidor i es queda amb 3 mentre ERC i ACR mantenen els seus 2 regidors.
Amb el 100 % dels vots escrutats, el PSC aconsegueix una representació de 8 regidors amb el 25,82 % del total de les votacions, el que suposa 6245 vots. Per primera vegada el PP se situa com a segona força més votada a Rubí amb 4596 vots, el 19 % del total i 6 regidors. Els populars, a més, aconsegueixen imposar-se a dos dels 4 districtes electorals de la ciutat. També millora els resultats de 2007 CiU amb un increment de 2 regidors i es col·loca amb 4 en el nou consistori. ACR , tot i mantenir els 2 regidors que té actualment, ha pujat un centenar de vots.
Per contra, ERC manté els 2 regidors, tot i que experimenta una davallada dels vots. ICV-EUiA perd 1 regidor i es queda amb 3.
Queden fora el nou consistori Plataforma per Catalunya, Ciutadans i la Federació d'Alternatives Veïnals. Cap d'aquestes formacions tenia representació a l'actual ajuntament.


La informació detallada de participació i d'escrutini de vot es pot consultar i/o descarregar a www.rubi.cat/eleccions