Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pròxim 15 de gener s’enceta un nou cicle de passejades naturals i culturals per Rubí Els itineraris, que enguany inclouen algunes novetats, es duran a terme el segon i últim diumenge de cada mes. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pròxim 15 de gener s’enceta un nou cicle de passejades naturals i culturals per Rubí

Els itineraris, que enguany inclouen algunes novetats, es duran a terme el segon i últim diumenge de cada mes.
El diumenge, 15 de gener, l’àmbit d’Identitat i Projecció Exterior de l’Ajuntament engega un nou cicle de passejades naturals i culturals per Rubí. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que es va posar en marxa l’any passat, és promoure i difondre el patrimoni natural, paisatgístic, històric i cultural del municipi.

La primera passejada natural portarà els participants fins a Can Xercavins, passant per les vinyes de Can Ramoneda i Sant Muç. El punt de trobada serà a la plaça del Doctor Guardiet, a les 9 del matí.

El consistori està acabant d’elaborar el calendari de passejades, que enguany inclourà nous itineraris, com ara la zona de la Serra Oleguera o el Puigmadrona, i una activitat de caire familiar que tindrà lloc el mes de juny, amb activitats infantils i altres sorpreses.

Les passejades naturals es faran sempre el segon diumenge de mes. Hi poden participar un màxim de 60 persones i un mínim de 10. No hi ha límit d’edat, però els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable. El punt de trobada per iniciar aquestes passejades sempre serà la plaça del Doctor Guardiet. L’hora de sortida variarà en funció dels mesos. Així, a l’octubre, novembre, desembre, gener, febrer i març, la sortida serà a les 9 del matí, mentre que els mesos d’abril, maig, juny i setembre serà a les 8 del matí.

Pel que fa a les passejades culturals, sempre es duran a terme l’últim diumenge de mes i el punt de trobada, com en el cas de les passejades naturals, serà la plaça del Doctor Guardiet. En canvi, l’horari de sortida serà sempre a les 11h. Les passejades culturals, que estan limitades a un màxim de 30 participants i un mínim de 10, tenen una durada prevista d’entre 1 i 2 hores.

Les inscripcions per a les dues modalitats de passejades s’han de dur a terme a La Botiga de Rubí – Oficina d’Informació i Turisme, ubicada al c/ Maximí Fornés, 23 (Telf: 93 587 27 60). En cas que les passejades coincideixin amb una festivitat destacada, l’activitat es traslladarà al diumenge següent.