Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa 'Serrat, cançons a la carta' de Ràdio Rubí opta als Premis de Comunicació de la Diputació L’espai radiofònic de l’emissora municipal, que competeix amb més d’una trentena de programes més, té com a fil conductor la música de Joan Manuel Serrat. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El programa 'Serrat, cançons a la carta' de Ràdio Rubí opta als Premis de Comunicació de la Diputació

L’espai radiofònic de l’emissora municipal, que competeix amb més d’una trentena de programes més, té com a fil conductor la música de Joan Manuel Serrat.
El programa de Ràdio Rubí “Serrat, cançons a la carta” opta al Premi al millor programa de ràdio local o comarcal que cada any lliura la Diputació de Barcelona, en el marc de la 32ª edició dels Premis de Comunicació. L’espai musical de l’emissora rubinenca competeix amb més d’una trentena de programes de ràdios municipals de tota la província de Barcelona per fer-se amb el guardó.

“Serrat, cançons a la carta” és un programa de participació dirigit per Antoni Badia on l'audiència tria les cançons de Joan Manuel Serrat que vol escoltar. A través de les xarxes socials i el fòrum de la pàgina oficial del cantautor, els oients comenten les experiències vitals que suggereix la música de Serrat. L’espai està presentat per Lídia Juste i Antoni Badia, amb Jordi Albar al control tècnic. El programa s’emet els dimarts de 12:00h a 13:00h, els dijous de 00:00h a 01:00h i cada dissabte de 16:00h a 17:00h.

Un premi dotat amb 10.000 euros
El jurat del Premi al millor programa de ràdio local o comarcal valorarà la qualitat informativa de proximitat de cada proposta i la seva originalitat i innovació pel que fa a l’àmbit de la comunicació local.

El veredicte del jurat es farà públic en el decurs de la Festa de la Comunicació Local, que se celebrarà el 28 de juny a Igualada. El premi està dotat amb 10.000 euros.

A banda de l’àmbit radiofònic, els Premis de Comunicació Local 2012 reconeixeran programes i espais de tres apartats més: premsa, televisió i comunicació municipal.