Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El programa de Festa Major 2013 es podrà consultar a través d’una versió per a mòbil A través d’un Codi QR, la ciutadania podrà descarregar-se als mòbils una versió amb tota la informació d’aquesta Festa Major. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El programa de Festa Major 2013 es podrà consultar a través d’una versió per a mòbil

A través d’un Codi QR, la ciutadania podrà descarregar-se als mòbils una versió amb tota la informació d’aquesta Festa Major.
La informació de les activitats de La Festa Major 2013 es podrà consultar aquest any a través dels dispositius mòbils mitjançant la creació d’una versió en línia que la ciutadania es podrà descarregar capturant un codi QR que permet accedir a la informació que es troba a la web. A partir de la captura del codi (inclòs en aquesta informació), s’instal·larà tota la informació sobre les activitats als dispositius mòbils on es pot consultar mentre estigui introduïda en els dispositius.

Aquest codi QR es podrà trobar també en diferents espais de la festa, a través de la pàgina web de l’Ajuntament i al butlletí que s’envia setmanalment a la ciutadania, entre altres ubicacions per tal de poder-lo capturar i procedir a la descarrega de la informació. Per poder accedir als continguts, els dispositius mòbils hauran de tenir instal·lat un lector de Codis QR.

A més de les diferents activitats en què es pot participar o assistir des del dia de l’inici de la Festa Major, a partir del pregó del divendres 28 de juny (20.30 h) que suposa el punt de partida de les festa, distribuïda per dies i per horaris de cada activitat, es pot consultar informació addicional com les exposicions i els horaris, els diferents espais de la festa, on comprar les entrades i accedir a adquirir-les directament i altres informacions d’interès per la ciutadania relacionada amb la festa major de la ciutat.