Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El procés d'adjudicació de les obres de la passera de Can Fatjó segueix el seu curs Gisa ha adjudicat l’assistència tècnica per a la redacció del projecte. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El procés d'adjudicació de les obres de la passera de Can Fatjó segueix el seu curs

Gisa ha adjudicat l’assistència tècnica per a la redacció del projecte.
L’empresa I 84 Oficina Consultora, SL, serà l’encarregada de redactar el projecte executiu de la passera de vianants que ha de substituir l’actual pont metàl•lic que, partint del carrer Historiador Serra, facilita l’accés al barri de Can Fatjó des de l’estació passant per sobre de la via del tren. Aquest pas elevat està deficientment il•luminat i no pot ser utilitzat actualment per discapacitats amb cadires de rodes perquè té escales. Per aquesta mateixa raó tampoc és possible desplaçar-se amb bicicleta.

Aquests impediments físics queden resolts en la proposta de passera per a vianants substitutòria que l’alcaldessa, Carme García, va presentar a finals de l’any 2007 al secretari general de Mobilitat, Manel Nadal. Aleshores, l’alcaldessa va anunciar que la Generalitat havia vist “amb bons ulls la iniciativa i començaran a treballar tècnicament perquè es converteixi en realitat durant aquest mandat”.

La proposta de passera presentada per l’Ajuntament, de 2 metres i mig d’amplada i 150 de llargada, permetria l’accés còmode de vianants i bicicletes. Ara serà l’empresa adjudicatària qui disposarà de 6 mesos per desenvolupar aquest projecte.