Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pressupost municipal per al 2006 preveu més de 20 milions d'euros d'inversió L'alcaldessa, Carme García, destaca que la proposta del govern vol millorar la qualitat de vida dels ciutadans i la qualitat urbana de Rubí. Per primera vegada, l'Ajuntament té superàvit d'ingressos, que es destinarà a inversió. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pressupost municipal per al 2006 preveu més de 20 milions d'euros d'inversió

L'alcaldessa, Carme García, destaca que la proposta del govern vol millorar la qualitat de vida dels ciutadans i la qualitat urbana de Rubí. Per primera vegada, l'Ajuntament té superàvit d'ingressos, que es destinarà a inversió.
L’equip de govern presenta al ple extraordinari una proposta de pressupost municipal de 75,2 milions d’euros, diners que majoritàriament es destinaran a despesa corrent (un 78 % del total) per millorar els serveis que reben els ciutadans, per seguretat i per al manteniment de la ciutat. “Presentem uns pressupostos per millorar la qualitat de vida de les persones i augmentar la qualitat urbana de la ciutat”, ha dit l’alcaldessa, Carme García.

Més informació