Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El President de la Diputació de Barcelona visita Rubí Celestino Corbacho, acompanyat per l'alcaldessa, Carme García, visita les instal·lacions de l’antiga fàbrica Josa que acollirà la futura biblioteca. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El President de la Diputació de Barcelona visita Rubí

Celestino Corbacho, acompanyat per l'alcaldessa, Carme García, visita les instal·lacions de l’antiga fàbrica Josa que acollirà la futura biblioteca.
L’únic edifici que es conserva de l’antiga fàbrica Josa al barri de la Plana de Can Bertrán es convertirà en un nou equipament cultural que oferirà els serveis de biblioteca, arxiu històric i magatzem del museu per a les col·leccions municipals.

Les obres de rehabilitació de l’espai s’adjudicaran al mes de juny i es preveu que s’iniciin abans de l’estiu o immediatament després de les vacances. Un total de 20 empreses han presentat la seva oferta per fer-les. Es preveu que el nou equipament obri les seves portes durant el primer semestre de 2008.

Per conèixer d’aprop el projecte de la futura biblioteca, el president de la Diputació de Barcelona, Celestino Corbacho, acompanyat per l’alcaldessa, Carme García, visita les instal·lacions de l’antiga Josa.

Més informació