Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El policia local Jose Soriano aconsegueix el 5è lloc a la classificació general al II Triatló de l’Infern de Balaguer El rubinenc ha estat un dels 14 atletes que han aconseguit realitzar les quatre proves (natació, bicicleta de muntanya, bicicleta de carretera i cursa a peu). https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El policia local Jose Soriano aconsegueix el 5è lloc a la classificació general al II Triatló de l’Infern de Balaguer

El rubinenc ha estat un dels 14 atletes que han aconseguit realitzar les quatre proves (natació, bicicleta de muntanya, bicicleta de carretera i cursa a peu).
L’agent de la Policia Local de Rubí Jose Soriano ha participat aquest cap de setmana al II Triatló de l’Infern de Balaguer. Aquesta és la primera vegada que el rubinenc, de 31 anys, participa en una prova d’aquestes característiques, tot i que ja fa un any que està realitzant entrenaments específics per a aquest tipus de curses.

El II Triatló de l’Infern va coincidir amb el VII Triatló Internacional de Balaguer. Les proves de natació, bicicleta de carretera i cursa a peu són idèntiques en recorregut i distància en totes dues curses, però el Triatló de l’Infern, a banda d’estar limitat a només una cinquantena de participants, també inclou una quarta prova afegida de bicicleta de muntanya.

Dels 22 participants, només 14 van aconseguir arribar a la meta. Soriano va aconseguir la cinquena posició a la general i la quarta posició a la seva categoria.

La prova de natació consta de 1.900 metres, nedant en pantà. El tram de bicicleta de muntanya té una distància de 20 quilòmetres i uns 600 metres de desnivell acumulat. El circuit en bicicleta de carretera és d’uns 90 quilòmetres i consta de 3 ports de muntanya amb un desnivell acumulat de 1.559 metres. L’alçada mínima del circuit és de 213 metres i el punt culminant és a 908 metres, al Port d’Àger. Al llarg del recorregut se superen tres trams especialment durs amb pendents d’entre el 13% i el 17%. Per últim, el circuit de la cursa a peu és completament pla i es disputa a 3 voltes de 7 quilòmetres cadascuna.