Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple municipal aprova inicialment la proposta de pressupostos per l’any 2013 Els comptes, que ascendeixen a 71,6 milions d’euros, inclouen un nou paquet de mesures extraordinàries dotat amb 2,6 milions d’euros. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Ple municipal aprova inicialment la proposta de pressupostos per l’any 2013

Els comptes, que ascendeixen a 71,6 milions d’euros, inclouen un nou paquet de mesures extraordinàries dotat amb 2,6 milions d’euros.
El Ple de l’Ajuntament de Rubí ha aprovat, de manera inicial, els pressupostos per a l’any 2013. La proposta ha rebut els vots a favor de l’equip de govern –Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) i Esquerra Republicana de Catalunya (ERC)–, les abstencions del Partit Popular (PP), Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i d’Alternativa Ciutadana de Rubí (ACR) i els vots en contra de Convergència i Unió (CiU).

Tal com ha explicat l’alcaldessa, Carme García, es tracta d’uns “pressupostos de contenció i realistes”, dotats amb 71.625.000 euros, que persegueixen dos objectius: mantenir els serveis públics i lluitar contra la crisi. Tot plegat, per complir les tres prioritats polítiques que s’ha marcat l’equip de govern: la reactivació econòmica, la cohesió social i el manteniment de l’espai públic.

La proposta de pressupost que s’ha aprovat inicialment al ple extraordinari d’aquest dimarts contempla un increment de l’1,58% respecte els comptes de l’any anterior, xifrats en 70,5 milions d’euros.

Per a l’any 2013, es preveu un nou paquet de mesures anticrisi dotat amb 2,6 milions d’euros, 1,6 milions d’euros més que aquest 2012. “Tenim la voluntat de continuar treballant per aquells que més pateixen la crisi”, ha assegurat García. L’alcaldessa ha agraït la col·laboració de tots els grups municipals a l’hora de consensuar la proposta. “S’ha treballat i es continuarà treballant perquè el Pla de reactivació tingui el màxim consens”. Carme García també ha agraït l’esforç dels treballadors i treballadores municipals perquè “en un moment dur com l’actual estan treballant colze a colze per poder oferir els serveis a la ciutadania”.