Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Ple aprova un conveni amb la Creu Roja L'Ajuntament farà les millores als equipaments esportius de les urbanitzacions del Nord-Oest. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Ple aprova un conveni amb la Creu Roja

L'Ajuntament farà les millores als equipaments esportius de les urbanitzacions del Nord-Oest.
El Ple de novembre va acordar l'aprovació del conveni entre l'Ajuntament de Rubí i l'Assemblea Comarcal Creu Roja Sant Cugat-Rubí-Valldoreix per tal que l'entitat torni a tenir presència a la nostra població, mitjançant la cessió d'un espai situat al carrer Primer de Maig. Aquest conveni tindrà una durada de 4 anys.
Durant la celebració del Ple es va arribar a altres acords, com ara el reforç i millora d'il·luminació a determinats passos de vianants de la ciutat, moció presentada a instàncies de Convergència i Unió i a la qual van donar suport totes les formacions polítiques representades al Ple. La realització de millores a la carretera de Sabadell per garantir la seguretat dels vianants va ser una altra de les mocions aprovades per unanimitat. Pel que fa a la millora dels equipaments esportius de les urbanitzacions del Nord-oest, moció impulsada conjuntament pels grups municipals de PP i CiU, es va aprovar amb el vot positiu de totes les forces polítiques a excepció d'ACR, que es va abstenir.

La moció presentada per ICV-EUiA, de rebuig a la reforma de les pensions del govern de l'estat, així com la presentada per ERC en defensa de Ràdio Televisió Valenciana es van aprovar amb els vots afirmatius de tots els grups polítics excepte el vot en contra del PP.