Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El ple aprova inicialment el POUM Els grups municipals del PSC, PP, ERC i CiU han votat a favor, és a dir, 19 dels 25 regidors en total, mentre que AC i ICV-EUiA ho han fet en contra. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El ple aprova inicialment el POUM

Els grups municipals del PSC, PP, ERC i CiU han votat a favor, és a dir, 19 dels 25 regidors en total, mentre que AC i ICV-EUiA ho han fet en contra.
19 dels 25 regidors que composen el Ple de l’Ajuntament de Rubí han votat a favor de l’aprovació inicial del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Són regidors i regidores dels grups municipals del PSC (12), PP (3), ERC (2) i CIU (2). Els 2 regidors d’Alternativa Ciutadana (AC) i els 4 regidors d’ICV-EUiA, han votat en contra. Un cop feta l’aprovació inicial, s’obre un termini d’al•legacions que es tancarà el 31 de juliol, perquè tothom (ciutadans particulars, entitats, empreses i afectats) pugui estudiar el document i presentar les esmenes que consideri oportunes.
Per altra banda, el popular Rafael Páez ha pres l’acta de regidor després de la marxa per incompatibilitats laborals de l’exportaveu adjunt del grup municipal, Armand Querol.

Més informació