Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pla INICIA atorga 66.000 euros a Rubí per donar suport a les persones emprenedores L’OSE organitza diverses accions per fomentar la creació d’empreses. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Pla INICIA atorga 66.000 euros a Rubí per donar suport a les persones emprenedores

L’OSE organitza diverses accions per fomentar la creació d’empreses.
L’Ajuntament de Rubí rebrà un total de 66.000 euros a través del Pla INICIA que dona suport a les persones emprenedores i a l’autoocupació a la nostra ciutat i en el qual participa a través de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE). Aquest programa, impulsat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu potenciar la creació de més i millors empreses, oferint informació i formació per emprendre i orientant, assessorant i donant suport a les persones emprenedores del nostre municipi.

A través del Pla INICIA, l’OSE posarà en marxa diferents accions per promoure i divulgar la cultura emprenedora, com tallers de sensibilitzacio i motivació als IES rubinencs i un Mòdul de formació en creació d’empreses, que durant aquest mes de gener es concreta en el curs “Pla d’empresa”, que es fa els dies 27 i 29 de gener, 3, 5, 10 i 12 de febrer, per aprendre a realitzar el pla d’empresa en format digital, ajudant als emprenedors que hi participin a comprendre la importància de planificar els seus projectes per convertir-los en realitat.

A més, en el marc de desenvolupament d’aquest pla, l’OSE donarà orientació i suport a la creació d’empreses, amb l’acompanyament i assessorament en el procés d’elaboració del pla d’empresa, i crearà un portal d’informació i recursos per a emprenedors i emprenedores.

La resta de mesures que es posaran en marxa estan relacionades amb la consolidació de les empreses creades a la ciutat, mitjançant jornades informatives i accions d’acompanyament en el procés de creació de les empreses, i amb el desenvolupament d’una xarxa d'emprenedoria i innovació.

Creació d’empreses a la ciutat

Una total de 38 noves empreses han estat creades amb el suport de l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) durant el passat 2008, un nivell de creació que s’espera que augmenti amb les ajudes ara rebudes. A més, van rebre assessorament per a la creació d’empreses un total de 353 persones del nostre municipi i es van dissenyar 146 plans d’empresa, dels quals 39 estaven finalitzats en acabar l’any.

Per a més informació les persones interessades es poden adreçar a l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), Edifici Rubí+D, Rambleta Joan Miró, s/n, tel. 935813900, fax. 935886195, a/e rubiempresa@rubiempresa.net.