Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pintor rubinenc Xavier Espínola exposa a l’Antiga Estació La mostra és un recull de la seva obra més recent. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El pintor rubinenc Xavier Espínola exposa a l’Antiga Estació

La mostra és un recull de la seva obra més recent.
El pintor i escultor rubinenc, Xavier Espínola, torna a exposar la seva obra a la nostra ciutat, en una nova mostra que s’inaugura a la Sala d’exposicions de l’Antiga Estació el pròxim divendres 19 de novembre a partir de les 19 hores.

L’exposició d’aquest artista, que va marxar de la ciutat fa uns trenta anys i ara ha tornat, permetrà als visitants conèixer el seu recorregut artístic i la seva evolució dels darrers temps, un recorregut que compren una dilatada trajectòria d’exposicions i premis tant a nivell nacional com internacional.

L’artista, viatger encuriosit i infatigable, vol que l’espectador pugi deambular per la seva obra i evocar records amb visions romàntiques i al seu torn evanescents dels llocs que per a ell han esdevingut excepcionals fonts d’inspiració, els del seu referent pròxim, allà on l’artista ha gaudit i ha viscut, des de la mítica Havana cubana fins a la Costa Brava o la mateixa ciutat de Rubí.

Aquesta és una mostra fonamentalment d’obra pictòrica, però que també conté alguna escultura, amb obres de gran i petit format que es podrà visitar fins al pròxim 9 de gener de 2011.

Segons Xavier Espínola, la seva obra “sorgeix des d’una experiència amb l’abstracció i que a mesura que evoluciona s’acosta a la figuració, però també pot succeir a la inversa. Aquesta mateixa ambigüitat, més l’acció de mirar sense pressa, pot convertir-se en un experiència delectant, deliciosa i altament suggestiva.”

L’Antiga Estació es troba al carrer Josep Serra, s/n i el seu horari d’obertura és de dimarts a dissabtes de 18 a 20.30 h i diumenges i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20.30 h.