Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Pinar celebra el 6è aniversari de la geganta Lola amb la presència de l’alcaldessa, Carme García La festa, a la qual hi han assistit uns 200 veïns del barri, ha comptat amb actuacions musicals i una ballada de la geganta. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Pinar celebra el 6è aniversari de la geganta Lola amb la presència de l’alcaldessa, Carme García

La festa, a la qual hi han assistit uns 200 veïns del barri, ha comptat amb actuacions musicals i una ballada de la geganta.
L’alcaldessa de Rubí, Carme García, ha assistit aquest dissabte a la celebració del 6è aniversari de la geganta Lola, que ha tingut lloc al Pinar. Uns 200 veïns del barri han gaudit de la festa, que ha comptat amb actuacions musicals i una ballada de la geganta. La Colla de Geganters de Rubí, els Castellers de Rubí i la Colla Gegantera del Pinar també han participat a la celebració, organitzada per l’Associació de Veïns del Pinar.

Carme García, en declaracions a Ràdio Rubí, ha afirmat que El Pinar “és un barri molt participatiu que ha sofert una transformació important amb l’aportació de l’Ajuntament i la Llei de barris'. I és que El Pinar s’ha dignificat amb la construcció d’un equipament sociocultural, la urbanització de l’espai públic situat entre els diferents blocs del barri, edificats als anys ’60, i la construcció d’un vial de connexió entre el Pinar i Can Rosés.