Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El pavelló de La Llana ha acollit un taller per aprendre a mantenir les instal·lacions solars tèrmiques en equipaments esportius El curs, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha comptat amb la participació de 23 tècnics d’un total de 8 municipis de la província. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El pavelló de La Llana ha acollit un taller per aprendre a mantenir les instal·lacions solars tèrmiques en equipaments esportius

El curs, organitzat per la Diputació de Barcelona, ha comptat amb la participació de 23 tècnics d’un total de 8 municipis de la província.
Els passats 6 i 15 de novembre, Esports de la Diputació de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Rubí, va organitzar al pavelló de La Llana dues edicions del taller “Manteniment de les instal·lacions solars tèrmiques en les instal·lacions esportives”.

L'objectiu del curs era formar a nivell pràctic els operaris de manteniment dels equipaments esportius perquè aprofundissin en el funcionament de les instal·lacions solars tèrmiques, coneguessin quines operacions de control poden realitzar (com ara el pla de vigilància) i el manteniment que han de supervisar de les empreses externes.

A la primera edició van participar 14 tècnics de cinc municipis barcelonins i la segona edició va comptar amb l’assistència de 9 tècnics de 3 municipis de la província. Entre les ciutats que van participar als tallers destaquen Igualada, L’Hospitalet de Llobregat, Mataró i Santa Perpètua de Mogoda, entre d’altres.