Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou skatepark de Can Sant Joan serà una realitat a la tardor Les obres, que s’iniciaran durant la segona quinzena d’aquest mes de maig, tenen un termini d’execució d’uns 3 mesos. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El nou skatepark de Can Sant Joan serà una realitat a la tardor

Les obres, que s’iniciaran durant la segona quinzena d’aquest mes de maig, tenen un termini d’execució d’uns 3 mesos.
Al llarg dels propers dies s’iniciaran els treballs de construcció d’un skatepark de 550 m2 a Can Sant Joan, en uns terrenys situats al costat de la carretera Rubí-Sant Cugat. Es tracta d’una nova zona esportiva a l’aire lliure dedicada principalment als skaters i breakdancers. Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa SpokoRamps per un import de 128.620 euros, tenen un termini d’execució d’uns tres mesos. L’equipament, per tant, podria entrar en funcionament cap al setembre.

L’alcaldessa, Carme García, es va reunir el passat mes de març amb una vintena de joves patinadors de la ciutat per explicar-los els detalls del projecte, en una trobada convocada via Facebook.

Un skatepark de 550 m2
Actualment, la zona que ocuparà l’skatepark no està urbanitzada. El projecte contempla la pavimentació d’aquest espai amb materials durs, marcant una clara diferència entre les zones d’ús esportiu i les zones reservades per al pas de vianants. En aquestes últimes s’utilitzarà un paviment que no rellisca, mentre que a la zona patinable s’hi col·locarà un paviment llis per facilitar l’ús esportiu. El recinte tindrà 2 accessos: un per Can Sant Joan i un altre per la carretera Rubí-Sant Cugat.

Pel que fa al clavegueram, es connectarà la xarxa de recollida d’aigües pluvials de l’espai públic a la xarxa general de clavegueram de Rubí. A la zona plana, el paviment tindrà pendents mínimes per a garantir una evacuació controlada i evitar l’entollament als racons. L’aigua anirà a parar a un drenatge que connectarà amb la xarxa de drenatges de Can Sant Joan.