Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou Pavelló de la llana obre les portes a les entitats esportives de la ciutat Aquest dissabte 17 de setembre s’organitza una jornada de portes obertes en aquest nou equipament municipal que inclou un rocòdrom. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El nou Pavelló de la llana obre les portes a les entitats esportives de la ciutat

Aquest dissabte 17 de setembre s’organitza una jornada de portes obertes en aquest nou equipament municipal que inclou un rocòdrom.
Les entitats esportives de la ciutat ja han començat a utilitzar les instal·lacions del nou Pavelló esportiu La Llana, que ha obert les seves portes aquesta mateix mes, on l’Ajuntament de Rubí organitzarà una jornada de portes obertes aquest dissabte 17 de setembre per donar a conèixer aquest nou equipament a la ciutadania en general. Amb aquest nou equipament esportiu la ciutat comptarà amb un total de 33 espais entre municipals i no municipals on poder practicar esports com atletisme, futbol, bàsquet, handbol, hoquei línia, petanca, ràdiocontrol o voleibol, entre d’altres disciplines.

Aquest nou equipament esportiu, on també hi haurà el Centre de Tecnificació d’Hoquei Línia de la Federació Catalana de Patinatge, acollirà diverses activitats esportives organitzades per les diferents entitats de la ciutat, d’altres que organitzarà el mateix consistori i oferirà la possibilitat d’ús particular per part de la ciutadania en activitats concertades.
El disseny del pavelló permet la pràctica de diversos esports de forma paral·lela en un únic espai polivalent que té una mida de 62 x 35 metres, que es pot dividir en tres zones independents per practicar esports que necessiten pistes amb mides més reduïdes. A més, compta amb sis vestidors, magatzems i infermeria a la planta baixa; una sala polivalent, els serveis públics, un espai de restauració i les graderies amb capacitat per a 629 espectadors a la primera planta; i un parc arbrat, una zona d’aparcament per a una norantena de vehicles i un rocòdrom per practicar l’escalada a la zona exterior.

Les hores d’utilització del nou equipament, ubicat al carrer de Can Claverí s/n, són de dilluns a divendres de 9 a 23.30 h, els dissabtes de 9 a 22.30 h (un horari que es pot tenir variacions en funció dels calendaris esportius) i els diumenges de 9 a 15 h.

Les obres del pavelló, que van començar fa uns dos anys, han tingut un cost de 5,2 milions d’euros, finançats per la Generalitat i l’Ajuntament; mentre que el Fons Estatal per a l’Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) va finançar la part exterior amb l’adequació de l’entorn (1,7 milions d’euros) i la instal·lació de calefacció (110.000 euros).

Una jornada d’exhibició esportiva

Al llarg de la jornada de portes obertes del pròxim dissabte 17 de setembre, les entitats esportives de la ciutat oferiran diversos partits d’exhibició en diferents esports, que faran les categories infantils al matí, de 9 a 14 h, així com la dinamització del rocòdrom que hi ha a l’exterior que dirigirà el Centre Excursionista de Rubí. Per la tarda, de 17 a 21 h, hi haurà exhibicions de la resta de categories i es farà l’acte inaugural del Pavelló de la Llana amb un partit de 1ª nacional femenina de Futbol sala.