Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou cicle de “Per fer salut, surt a caminar” inclou una sortida pel Torrent dels Alous Són cinc sortides programades per la primavera durant els mesos d'abril i maig i altres cinc a la tardor, durant el mes d'octubre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El nou cicle de “Per fer salut, surt a caminar” inclou una sortida pel Torrent dels Alous

Són cinc sortides programades per la primavera durant els mesos d'abril i maig i altres cinc a la tardor, durant el mes d'octubre.

Un nou cicle de caminades “Per fer salut, surt a caminar” s’encetarà el divendres 4 d’abril. Per aquesta nova edició s’han previst algunes variacions als itineraris de Sant Muç, Can Xercavins i Bassa dels Alous. A més, s’ha inclòs un nou que recorrerà la zona arranjada del Torrent dels Alous.<br /><br />Amb l’objectiu de promoure l’exercici físic i la millora de salut, aquest cicle s’adreça a persones de qualsevol edat que vulguin recórrer a peu els voltants de Rubí i conèixer rutes i itineraris en grups reduïts acompanyats de monitors i voluntaris. Es tracta de practicar exercici i alhora conèixer diferents indrets de la ciutat en uns recorreguts que tenen entre 4 i 6 quilòmetres, una activitat que organitza l’Ajuntament de Rubí, amb el suport de la Diputació.<br /><br />Les sessions del cicle de primavera es faran els divendres 4, 11, 18, i 25 d’abril i el 9 de maig de 18 a 20 h. Per a la tardor, les dates són els divendres 3, 10, 17, 24 i 31 d’octubre de 9:30 a 11:30.<br /><br />Les places per participar a l’activitat “Per fer salut, surt a caminar” són limitades i les inscripcions, que són gratuïtes, ja es poden fer a l’Oficina d’Esport per a Tothom (c. Joaquim Blume, s/n. Tel. 93 588 82 07) en horari de dilluns a dijous, de 9h a 13h i de 16h a 18.30h; i divendres, de 9h a 13h.