Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Museu Municipal de Rubí organitza una exposició al pati del Castell pel Dia Internacional dels Museus 2013 Aquest any, a la jornada de portes obertes del dissabte 18 de maig es podrà veure arqueologia de Rubí. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Museu Municipal de Rubí organitza una exposició al pati del Castell pel Dia Internacional dels Museus 2013

Aquest any, a la jornada de portes obertes del dissabte 18 de maig es podrà veure arqueologia de Rubí.
El Museu Municipal Castell (MMUC) de Rubí organitza una jornada de portes obertes per commemorar el Dia Internacional dels Museus, coincidint amb el dia en què es celebra aquesta data a nivell internacional, amb la possibilitat de conèixer una part del patrimoni arqueològic de la nostra ciutat. Aquest any, la celebració es fa sota el lema “Museus (memòria + creativitat) = progrés social.

En el transcurs de la jornada de dissabte 18 de maig, en què es podran visitar el Castell i l’exposició permanent “Rubí, l’evolució d’un poble”, s’inaugurarà la mostra “1996-2012 - L’arqueologia a Rubí, 15 anys de gestió” que s’ubicarà al pati del museu. Fins el 20 de juliol es podrà veure aquesta mostra amb imatges dels jaciments més representatius de la zona de Rubí, així com explicacions de les intervencions arqueològiques efectuades des de l’any 1996, amb una representació petita però significativa de l’ocupació humana d’aquest territori del Vallès Occidental. Per la celebració d’aquest any, la joia del museu que s’exposarà fins al pròxim 26 de maig són dos telèfons de la primera meitat del segle XX cedits pel Museu Etnogràfic Vallhonrat.

El Dia Internacional dels Museus es celebra des de l’any 1977, a proposta del Consell Internacional dels Museus (ICOM), una organització internacional de museus i professionals, adreçada a la conservació, manteniment i comunicació del patrimoni natural y cultural del món. Els 64 museus dels 52 municipis que formen part de Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, com és el cas del Museu de Rubí, organitzen alguna activitat relacionada amb aquest dia.

L’horari del Museu és de dimarts a divendres de 16 a 20 h, dijous i divendres d’11 a 14 h, dissabtes d’11 a 14 h i de 16 a 20 h i diumenges i festius d’11 a 14 h (dilluns tancat).