Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mes de maig comença el nou cicle Caminades 2013 “Per fer salut, surt a caminar” Les inscripcions per les de primavera es faran del 22 al 30 d’abril i les de tardor a mitjans de setembre. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El mes de maig comença el nou cicle Caminades 2013 “Per fer salut, surt a caminar”

Les inscripcions per les de primavera es faran del 22 al 30 d’abril i les de tardor a mitjans de setembre.
El primer divendres del mes de maig s’inicia un nou cicle de les caminades que organitza anualment l’Ajuntament de Rubí per tal promocionar aquesta pràctica esportiva adreçada a tothom, per tal que la ciutadania conegui indrets i espais pròxims on anar posteriorment a passejar per fer un exercici suau.

Les passejades “Per fer salut, surt a caminar 2013” s’organitzen durant la primavera i la tardor ja que son mesos en què no fa massa calor i les rutes es fan acompanyats de monitors voluntaris.

Les inscripcions, que són gratuïtes però necessàries ja què hi ha un nombre de places limitat, es poden fer del 22 al 30 d’abril per al Cicle de primavera i del 16 al 25 de setembre per al Cicle de tardor a l’Oficina d’Esport per a tothom a l’Escardívol. Les passejades de primavera es faran els divendres del mes de maig (3, 10, 17, 24 i 31) de 18 a 20 h i les de tardor el darrer divendres de setembre (27) i els del mes d’octubre (4, 11, 18 i 25) de 9.30 a 11.30 h.

Per fer les caminades, es recomana portar roba i calçat adequat, fer exercicis d’escalfament a l’inici i d’estiraments en acabar, beure aigua abans, durant i després de l’exercici, escollir un lloc segur per caminar, i controlar el ritme i durada de l’activitat, entre d’altres qüestions.

Per informació i inscripcions, cal dirigir-se a l’Oficina d’Esport per a Tothom al c/ Joaquim Blume, s/n (Escardívol), tel. 93 588 82 07, de dilluns a dijous, de 9 a 14 h i de 16 a 18.30 h i divendres, de 9 a 14 h.