Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Municipal torna a convidar la ciutadania a una nit de tapes Gairebé la totalitat dels paradistes s’impliquen en la segona edició d’El Mercat viu de nit, que tindrà lloc el dissabte 13 de setembre https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mercat Municipal torna a convidar la ciutadania a una nit de tapes

Gairebé la totalitat dels paradistes s’impliquen en la segona edició d’El Mercat viu de nit, que tindrà lloc el dissabte 13 de setembre
Els paradistes del Mercat Municipal es bolcaran el proper dissabte 13 de setembre en la segona edició d’El Mercat viu de nit. La proposta consistirà una vegada més en una degustació de tapes elaborades amb els productes que comercialitza habitualment l’equipament, a més de tot un seguit d’activitats de dinamització que convertiran el Mercat i el seu entorn en una gran festa ciutadana.

La segona edició d’El Mercat viu de nit, organitzada per la Junta d’Adjudicataris amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament, tindrà lloc entre les 19 h i les 24 h. Durant aquesta franja horària, obriran de forma extraordinària el 90% de les parades de l’equipament, tal com va succeir l’any passat.

El tret de sortida simbòlic a la nit de tapes el donarà Pere Tàpias, cantautor, locutor de ràdio i gastrònom, que oferirà el pregó inaugural a les 20 h. Els paradistes han triat per aquesta tasca una persona vinculada a la gastronomia i la cultura de mercat, en la mateixa línia de la passada edició, quan aquest honor va recaure en el cuiner Isma Prados.

Més enllà de la venda de tapes, la nit estarà amenitzada amb diferents activitats, com ara un taller infantil de maquillatge i el concert del grup local Crousteau, que va haver de suspendre la seva actuació de l’any passat per culpa de la pluja.

Pel que fa a les novetats de la jornada, els paradistes donaran la possibilitat als visitants de pagar les tapes directament amb diners, per tal d’evitar les cues als punts de venda de tiquets. D’altra banda, entre la gent que decideixi adquirir els tiquets de forma anticipada se sortejaran noves consumicions.

El principal objectiu de la iniciativa El Mercat viu de nit és donar a conèixer l’equipament a la ciutadania i “fer un regal” als seus clients habituals. Dolors Tubau, presidenta de la Junta d’Adjudicataris, ha animat els rubinencs i rubinenques a no perdre’s la cita: “El Mercat es transformarà en un gran local de tapes on tothom podrà gaudir dels nostres productes frescos i de la nostra simpatia”. De la seva banda, el regidor de Comerç, Jaume Buscallà, ha elogiat la proposta dels paradistes: “És una mostra del dinamisme que té el Mercat i aquesta Junta [...]. En aquesta ciutat, quan es proposa qualsevol cosa dinàmica d’oci, de compra... la gent s’hi aboca”.

Una proposta d’èxit
La primera edició d’El Mercat viu de nit, celebrada al setembre de l’any passat, va registrar un gran èxit de participació. Al voltant de 8.000 persones van passar per l’equipament municipal, tot i tractar-se d’un dia plujós, i s’hi van vendre prop de 30.000 tapes.