Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Ecològic es trasllada aquest dissabte a l’illa de vianants Es vol apropar el mercat a la ciutadania que dissabte al matí passeja per l’avinguda Francesc Macià. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Ecològic es trasllada aquest dissabte a l’illa de vianants

Es vol apropar el mercat a la ciutadania que dissabte al matí passeja per l’avinguda Francesc Macià.
El Mercat Ecològic del Vallès, que cada quart dissabte de mes s’instal·la a Rubí, estrenarà ubicació aquest dissabte 23 de juny. Concretament, atendrà els clients a l’illa de vianants, entre la plaça de Catalunya i el carrer Montserrat, aproximadament.

Amb aquest trasllat a l’artèria comercial més important de Rubí, el Mercat Ecològic fa un pas endavant. Segons la regidora de Comerç, Arés Tubau, “aquest nou emplaçament al passeig de Francesc Macià farà que el mercat prengui més protagonisme entre els rubinencs i les rubinenques que passegen o compren el dissabte al matí”. “Amb el trasllat estem garantint un major flux de gent”, conclou la regidora.

Primer aniversari

El passat dissabte 28 d’abril, el Mercat Ecològic del Vallès va celebrar el primer aniversari a Rubí. Alguns dels objectius de la fira són:

• Donar a conèixer l'agricultura i la producció ecològica com a model sostenible.
• Fomentar el turisme intermunicipal i promocionar els municipis participants reflectint una imatge d'excel·lència comercial.
• Fer difusió de la importància d'una alimentació de qualitat per millorar la salut.
• Promocionar la cultura culinària i ser partícips en la conscienciació mediambiental.
• Contribuir a la dinamització comercial de la zona d'influència del mercat ecològic.

Més informació: www.mercatecologicdelvalles.cat.