Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Ecològic del Vallès se’n va de vacances el mes d’agost La propera cita a la nostra ciutat serà el dissabte 22 de setembre, a l’Illa de vianants. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El Mercat Ecològic del Vallès se’n va de vacances el mes d’agost

La propera cita a la nostra ciutat serà el dissabte 22 de setembre, a l’Illa de vianants.
El Mercat Ecològic del Vallès no obrirà les seves paradetes aquest mes d’agost a cap de les quatre localitats on s’implanta cada dissabte, de forma itinerant. Al setembre, però, recuperarà la seva activitat habitual. Així, el dissabte 1 de setembre farà parada a Sant Quirze del Vallès, el 8 de setembre serà a Cerdanyola del Vallès, el 15 de setembre arribarà a Barberà del Vallès i, finalment, el 22 de setembre serà present a Rubí. Com les dues darreres edicions, les parades s’instal·laran a l’Illa de vianants, després que el mes de juny es fes efectiu el canvi d’ubicació de la fira.

Al Mercat Ecològic del Vallès, que cada quart dissabte de mes s’instal·la a Rubí, es poden trobar productes ecològics locals, artesanals i de la terra, respectuosos amb l’entorn i el medi ambient i que milloren la nostra qualitat de vida. Els productors i elaboradors ofereixen mel, vins, olis, herbes, formatges, mató, fruites, verdures i productes envasats per completar el cistell d’anar a comprar. I és que el Mercat Ecològic del Vallès complementa l’oferta comercial de cada ciutat on s’instal·la.

El Mercat promociona les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i dóna a conèixer l’agricultura i la producció ecològica com a model sostenible per a la preservació del medi ambient i de qualitat per al consumidor.