Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Mercat Ecològic amplia l'oferta amb tres nous paradistes L'activitat té lloc a Rubí el quart dissabte de cada mes https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El Mercat Ecològic amplia l'oferta amb tres nous paradistes

L'activitat té lloc a Rubí el quart dissabte de cada mes
Aquest proper dissabte s’amplia l’oferta existent del Mercat Ecològic amb la incorporació de tres nous paradistes. Una parada on es podran comprar bases per a fer pizza i amb ingredients ecològics (també n'hi ha d'aptes per a persones celíaques) i formatge i llet d'ovella; una altra de les parades és una botiga en línia que portarà al Mercat productes de cosmètica i de neteja i roba ecològica. i, finalment, un paradista que des de Tarragona portarà oli, licors i fruits secs. Properament està prevista la incorporació d’una parada de mel i derivats i una altra de formatges i productes làctics de cabra, que completarà l’oferta d’aquest sector.

Actualment, al Mercat Ecològic s’hi poden trobar també formatges de vaca ecològics, fruites i verdures, pa elaborat amb diversos tipus de farines, planter per a horts, vedella ecològica, embotits, melmelades i germinats.

El Mercat Ecològic del Vallès és un projecte impulsat des dels ajuntaments de Cerdanyola, Rubí, Sant Quirze i Barberà del Vallès, amb l'objectiu de promocionar les varietats i els productes d’alimentació de temporada i del territori i així com de donar a conèixer l’agricultura i la producció ecològica.

El Mercat Ecològic s'ubica al carrer Francesc Macià, entre la plaça de Catalunya i el carrer Montserrat, el quart dissabte de cada mes de 9 a 14 h.
A més, el mateix dia, també es pot gaudir de l’oferta del Mercat de l‘Artesania de Rubí, que s'ubica al carrer Francesc Macià, entre el carrer Montserrat i la baixada de Sant Joan. Aquest mercat el formen 21 parades de diversos productes elaborats per artesans i artesanes locals i romandrà obert de les 9 fins 20 h del vespre.