Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El malagueny Juanje Vargas guanya la sisena edició del certàmen “Aquí no et prendrem per boig” Al voltant de 250 persones van assistir a la final del concurs de monòlegs. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.svg

El malagueny Juanje Vargas guanya la sisena edició del certàmen “Aquí no et prendrem per boig”

Al voltant de 250 persones van assistir a la final del concurs de monòlegs.
L’escenari de la final de la sisena edició del Concurs de Monòlegs de Rubí “Aquí no et prendrem per boig” es va vestir de gala dissabte. El restaurant Enlaparra va rebre al voltant de 250 persones que no es volien perdre la darrera sessió d’aquest certàmen. Juanje Vargas va ser l’orador més enginyós a criteri del jurat, composat pels monologuistes rubinencs Jordi Carné i Ivan Carpio, que a més a més van oficiar com a mestres de cerimònia. Vargas va estar acompanyat al palmarès pel terrassenc Alberto de Momento, que va rebre el segón premi, i el rubinenc Ricardo Alonso, que va acabar en tercer lloc.

El concurs ha anat canviant d’escenari, ja que es va iniciar el dia 14 de juliol al bar La Guitarra, va continuar el 15 i el 16 al Saint Patrick's i a la cerveseria Santa Fe, i va concloure dissabte al restaurant Enlaparra. Vint monologuistes es van inscriure per participar al concurs, que lliura premis als tres primers classificats de 1.000, 300 i 200 euros, respectivament. “Aquí no et prendrem per boig” està inclòs al programa de l’Estiu Jove, impulsat per la Regidoria de Joventut.

Els organitzadors s’han mostrat satisfets per la implantació d’aquesta cita, ja que han assegurat que a la seva sisena edició, lluny de perdre empenta, ha tingut més èxit de públic que mai, com va quedar clar a la final de dissabte. Segons els organitzadors hi ha hagut assistents que no s’han volgut perdre cap de les quatre sessions.

El guanyador d’aquesta sisena edició del Concurs de Monòlegs de Rubí “Aquí no et prendrem per boig”, Juanje Vargas és un jove malagueny de 24 anys. Malgrat la seva joventut, Vargas te experiència davant del micròfon. De fet, des dels 20 anys ha guanyat diversos concursos de monòlegs a Andalusia, fonamentalment, a localitats de la província de Màlaga, però mai, fins ara, s’havia fet amb un premi a Barcelona.