Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El llibre solidari “Els nens de Sri Lanka” es presenta a la Biblioteca Mestre Martí Tauler L’alcaldessa assistirà a la presentació aquest divendres a les 19.30 h. https://www.rubi.cat/@@site-logo/ajuntament-de-rubi.png

El llibre solidari “Els nens de Sri Lanka” es presenta a la Biblioteca Mestre Martí Tauler

L’alcaldessa assistirà a la presentació aquest divendres a les 19.30 h.
Aquest divendres 21 de gener es presenta el conte solidari “El nens de Sri Lanka” a la nostra ciutat, un projecte que engloba tres contes infantils independents però amb una única temàtica: els conflictes bèl·lics i l’ajuda humanitària centrada en Sri Lanka. La presentació d’aquest llibre de l’ONG “Una oportunidad como los demás”, que es farà a les 19.30 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler, comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Rubí, Carme García.

Aquesta trilogia literària s’adreça a nens i nens de 6 a 12 anys, uns dels comptes de la qual ha estat escrit per l’escriptora rubinenca Montse Hernández, per deixar testimoni de la problemàtica de Sri Lanka i recaptar fons a través de la seva venda que es destinaran a la construcció d’una escola infantil en Opatha a Sri Lanka.
Aquesta és una de les primeres activitats culturals del programa del Foment de la lectura que el consistori ha organitzat a la Biblioteca durant aquest primer trimestre de l’any.